Nov napovednik za igro FIFA 21 pokaže lepote konzol PlayStation 5 in Xbox Series X

FIFA 21 je resda že nekaj časa zunaj, a samo za prejšnjo generacijo konzol in PC. Igralci potrpežljivo čakajo na grafično nadgrajeno verzijo, ki jo bodo prejele samo konzole PlayStation 5 in Xbox Series X ter S.

Datum izida te se naglo približuje in založnik EA je včeraj izvrgel nov napovednik, ki pokaže nadgrajene grafične lepote iz nove generacije konzol. Kratki video nam sicer ne dostavi igranja, ampak lahko vidimo samo uverturo v obračun med ekipama PSG in Liverpoolom. Kljub temu ni težko opaziti nadgrajene teksture, obrazne animacije (Jürgen Klopp je videti neverjetno) ter bombastično občinstvo med prepevanjem pesmi You’ll Never Walk Alone.

Žal FIFA 21 v tej podobi ne bo izšla na PC-ju, tako da boste računalničarji morali počakati vsaj do različice FIFA 22. EA naj bi se za to potezo odločil zato, ker preprosto ni želel dvigniti strojnih zahtev na računalnikih.

Dobra novica je, da boste obstoječi kupci, ki si igro že lastite na konzolah PlayStation 4 in Xbox One, dobili novo različico povsem brezplačno, hkrati pa boste na nove konzole lahko prenesli prav ves napredek – vključno z vašimi Ultimate Team ekipami.

FIFA 21 izide 4. decembra.

Vaša reakcija na članek?

🔥Popularno

🛎️ Sveže objave

PUSTI ODGOVOR

Prosimo, vnesite vaš komentar!
Prosimo, vnesite vaše ime