Euro Truck Simulator 2 – novi DLC bo zamudil, saj razvijalec načrtuje grafično prenovo igre

Euro Truck Simulator 2 je danes star že 8 let, zato se igralci upravičeno lahko sprašujejo, kdaj za vraga bo razvijalec SCS Software izvrgel tretji del? Navsezadnje gre za precej popularno igro, ki jo radi igramo tudi Slovenci, zato bi človek pričakoval, da razvijalec to izkoristil in z nadaljevanjem zaslužil še več denarja.

SCS Software pa se je odločil za drugo pot. Namesto da bi naredili povsem nov del, raje drugemu poglavju dodajajo novo vsebino in tako igra vsako leto tradicionalno že prejme nov DLC, ki doda novo območje in kup nove vsebine. Razvijalec bo to tradicijo letos prekinil in že napovedani Iberia DLC je bil tako zamaknjen v naslednje leto.

Razlog je seveda koronavirus, ki je klampfanje kode preselil za domače računalnike, kar je zmanjšalo efektivno delavnost. A to ni edini povod za zamudo, saj razvijalec za igro načrtuje tudi večjo grafično posodobitev. Ta bo nadgradila teksture ter vpeljala nov način osvetljevanja. Iberia DLC je bil že razvit s temi grafičnimi bonbončki in tako mora razvijalec tudi osnovno igro dvigniti na grafični nivo prihajajočega DLC-ja.

To grafično obnovo bo prejel tudi drugi projekt razvijalca SCS Software – American Truck Simulator. Vožnja kamiona bo tako v obeh simulatorjih prava paša za oči, žal pa ni bil razodet natančen datum izida.

Popravek 1.40 in Iberia naj bi izšla v prvi polovici 2021.

Vaša reakcija na članek?

🔥Popularno

🛎️ Sveže objave

2 KOMENTARJI

  1. American Truck Simulator je veliko boljši, kar se tiče dogajanja v igri in lepši, kar se tiče narave ipd. Kar pa je najbolj zanimivo, cela igra je tudi v slovenskem jeziku.

PUSTI ODGOVOR

Prosimo, vnesite vaš komentar!
Prosimo, vnesite vaše ime