Večigralska komponenta igre Red Dead Redemption 2 sedaj na voljo za nakup po znižani ceni

Pisali smo že, da bo razvijalec Rockstar Games zaradi bolj ubogega obiska večigralskega dela igre Red Dead Redemption 2, naredil eno nenavadno potezo in bo večigralstvo ponudil v nakup po znižani ceni. To naj bi bilo dovolj, da se bo v igro zlilo nekaj sveže krvi, hkrati pa bo to končno upravičilo vlaganje sredstev za razvoj nove vsebine. Ki bo seveda samo večigralska, saj samo tam leži denar.

Datum izida je končno napočil in Red Dead Online je sedaj na voljo za nakup na Steamu po skromni ceni 4,99 €. Igralci z nakupom dobite dostop do polne večigralske komponente igre, ki je pred kratkim dobila večjo posodobitev, ta pa je vnesla nove najemniške naloge. Trenutno boste za opravljanje teh nalog igralci dobili tudi dvojne izkušnje.

Nakup vam ne bo omogočil preigravanja kampanje, saj boste tega morali kupiti posamezno. Kljub temu pa Red Dead Online zahteva več kot 110 GB prostora na disku, kar je ogromna številka za striktno večigralsko komponento.

Zanimivo bo videti, če bo ta poteza prerodila večigralsko skupnost. Slednja za zdaj nad igro ni preveč navdušena, saj igra na Steamu trenutno nosi oceno “Mixed”, glavna pritožba pa je nemilosrčno grindanje, ki je prisotno v vsakem spektru večigralstva.

Vaša reakcija na članek?

🔥Popularno

🛎️ Sveže objave

PUSTI ODGOVOR

Prosimo, vnesite vaš komentar!
Prosimo, vnesite vaše ime