Epic Games podarja igro Cave Story+, naslednji teden pa bomo dobili dve odlični RPG igri

Zunaj je meter snega, kar da perfektni povod za igričarsko zabavo. Da sploh ne omenimo zoprne karantene, ki ji navidez nikoli ne bo konca.

Zato te dni pride vsaka domača popestritev hudo prav in kdo bi lahko rekel ne brezplačnim igram?

Trgovina Epic Games ta teden podarja novo brezplačno igro, ta pa se imenuje Cave Story+. Starejši igralci se boste spomnili originala iz leta 2004, ki je takrat veljal za eno najboljših indie izkušenj, igra pa je bila proizvod samo enega programerja. Daisuke Amaya je na igri, ki govorico zgodbo o robotu Quoteju, delal dolgih 5 let in plod njegovega dela je bila zanimiva, od strani gledana platformska igra, ki zahteva veliko skakanja in bojevanja z različnimi nasprotniki.

Daisuke je igro leta 2011 nadgradil in ji dodal prenovljeno zvočno in grafično preobleko ter igri nadel nov naslov Cave Story+. In ravno to igro trgovina Epic Games podarja na naslednji povezavi, akcije pa bo konec 10. decembra.

Epic Games bo takrat v ponudbo postavil dve novi brezplačnici, to pa bosta vrhunska RPG-ja Pillars of Eternity Definitive Edition ter Tyranny, ki ju je razvil priznani studio Obsidian Entertainment.

10. december bo res pester dan: poleg Epicovih brezplačnih iger bo izšel tudi Cyberpunk 2077, poleg tega pa se bo takrat odvila podelitev nagrad The Game Awards, ki je trenutno sredi nominacij, na katere lahko vpliva tudi vaš glas.

Vaša reakcija na članek?

🔥Popularno

🛎️ Sveže objave

PUSTI ODGOVOR

Prosimo, vnesite vaš komentar!
Prosimo, vnesite vaše ime