Ruski YouTuber zaradi donacije sredi prenosa v živo ubil svojo nosečo punco

V svetu pretočne video zabave smo videli že marsikatero neumnost, ki so jo za našo zabavo spočeli YouTube in Twitch streamerji, vendar pa smo se velikokrat ob teh posnetkih samo prijeli za glavo in nasmejali, edine poškodbe pa je pri tem utrpel sam zabavljač.

A to velja samo za zahodni svet, saj je ruska stran povsem drugačna in tam boste našli veliko manj moralnih zakonov glede tega kaj se sme in česa ne predvajati tisoče gledalcem. In očitno je v Rusiji trenutno zelo popularno nasilje nad ženskami.

Pisali smo že o tem, kako je ruski streamer Mellstroy sredi prenosa v živo zabil glavo ženske ob mizo ter se ob tem prešerno zabaval. Včeraj pa je iz Rusije prišla nova tragična novica, ki se ni končala samo s poškodbami, ampak kar s smrtjo.

Par je svoje gledalce zabaval s fizičnim nasiljem.

Ruski YouTuber Stas Reeflay, čigar pravo ime je Stanislav Reshetnikov, je namreč v zamenjavo za donacije svojo 28-letno punco Valentino Grigoryevo podvrgel različnim poniževanjem in se nad njo tudi fizično izživljal. Enkrat jo je sredi prenosa v živo pošprical s solzivcem, včeraj pa mu je nekdo doniral 1000 $ in mu ukazal, da žensko zapre na balkon, oblečeno v samo spodnje perilo.

Življenje 28-letnice in njenega otroka je bilo vredno samo 1000 $.

Kakor lahko te dni vidite tudi pri nas, temperature zunaj niso ravno ustrezne za kopalke in tudi v Moskvi, kjer se nahaja Stanislav, je temperatura padla pod ničlo. Heca je bilo hitro konec, ko je YouTuberju končno odzvonilo v glavi, da morda to ni bila ravno pametna poteza. A ko je Valentino zvlekel nazaj v hišo je ugotovil, da je ta postala neodzivna.

YouTuber se je še naprej pogovarjal z gledalci, medtem ko je ob njem ležalo njegovo mrtvo dekle.

Ves ta čas so kamere tekle in tisoče gledalcev je lahko videlo, kako je Stanislav poskušal obuditi svojo izvoljenko in kako so v stanovanje nato prispeli reševalci, ki so 28-letnico, ki naj bi bila v zgodnjem stadiju nosečnosti, na licu mesta razglasili za mrtvo.

Valentina je malce pred svojo smrtjo potrdila nosečnost.

Posnetek obstaja, vendar pa je zadeva res nagnusna in odbijajoča, da bi vam video prikazali tule, saj zna kakšnega doleteti nočna mora. Če ste res firbčni, si lahko video ogledate na naslednji povezavi.

Prenos v živo se je nato nadaljeval še dve uri po njeni smrti, do YouTuberja pa je nato prišla tudi policija. Preiskava je trenutno v teku in če bo forenzična preiskava ugotovila, da je Valentina umrla zaradi podhladitve, Stanislavu grozi 15 let zapora.

Pojavljajo se namreč dvomi, da je umrla zaradi mraza, saj je bila na posnetku več kot očitno pijana ali pa pod vplivom drog. YouTuber je bil pred kratkim aretiran, na posnetku pa je izjavil, da je umrla zaradi drog.

Vaša reakcija na članek?

🔥Popularno

🛎️ Sveže objave

PUSTI ODGOVOR

Prosimo, vnesite vaš komentar!
Prosimo, vnesite vaše ime