The Witcher: Enhanced Edition je zdaj brezplačen

13 let stari The Witcher je bil že večkrat brezplačno podeljen iz strani razvijalca CD Projekt RED, a če zadeve slučajno še nimate in bi kljub igrini starosti radi preverili začetke te franšize, potem si jo lahko te dni brezplačno pridobite preko odjemalnika GOG Galaxy.

Za svojo kopijo samo obiščite naslednjo povezavo, si prenesite GOG zaganjalnik in se vanj prijavite in že se bo na vašem računu prikazala frišna kopija prvega Witcherja.

Originalni Witcher je resda star, vendar pa vsebuje zanimivo zgodbo in kar precej raziskovanja. Prvi del štorijalno ni tako epski kot naslednika in naše naloge so precej bolj umirjene, večji poudarek pa je na Geraltu in njegovi obnovi spomina. Sicer so nekatere stvari bile obupno tečne že ob letu izida, saj je igra vsebovala dokaj neroden boj ter okornega lika, ki ni mogel preskočiti niti najmanjše ovire. Vendar pa je zgodba dobra in mini igra igranja pokra s kockami dovolj zanimiva, da v igro splača vložiti nekaj ur.

Brezplačna ponudba ni časovno omejena, tako da bo igro od zdaj naprej prejel brezplačno vsak, ki si bo prenesel GOG Galaxy in se vanj prijavil s svojim računom.

Vaša reakcija na članek?

🔥Popularno

🛎️ Sveže objave

PUSTI ODGOVOR

Prosimo, vnesite vaš komentar!
Prosimo, vnesite vaše ime