Dragon Age 4 dobil nov napovednik

Razvijalec Bioware se te dni poskuša spet sestaviti in po odhodu dveh pomembnih vodij pri svojih oboževalcih pridobiti spet tisto staro zaupanje, zaradi katerih so tudi postali tako priznani in spoštovani studio.

Zato so se vrnili k osnovam. Trenutno razvijajo novo Mass Effect poglavje, že dlje pa je v izdelavi tudi povsem nov del Dragon Age franšize.

Čeprav je ta igra v primerjavi z Mass Effectom veliko dlje v razvoju, vseeno še nima polnega uradnega imena, zato jo neuradno kličemo Dragon Age 4, v včerajšnjem novem posnetku pa je Bioware projekt oklical za The Next Dragon Age.

Žal še vedno ni na spregled igralnega posnetka, a to je najbolj konkreten vpogled v nov del. Skozi posnetek nam dogajanje opisuje Varric Tethras, ki nas spremlja že vse od igre Dragon Age 2. Škrat nam ne pove ničesar posebnega – le to, da se bomo morali zoperstaviti demonom, zmajem, nagajivim Darkspawnom ter celo Dread Wolfu, na koncu pa uzremo našega prijatelja Solasa, ki smo ga videli v zadnjem delu Inquisitionu.

Datum izida še vedno ostaja neznanka in nekako dvomimo, da ga bomo zaradi upočasnjenega razvoja, ki je posledica koronavirusa, videli naslednje leto.

Vaša reakcija na članek?

🔥Popularno

🛎️ Sveže objave

PUSTI ODGOVOR

Prosimo, vnesite vaš komentar!
Prosimo, vnesite vaše ime