Crimson Desert je nov, obetajoči MMO z naravnost čudovito grafiko

Se nam pripravlja preporod MMO žanra, ki je bil nekaj časa praktično mrtev? Nedolgo nazaj smo pisali o precej zanimivi igri ODIN: Valhalla Rising, na podelitvi nagrad The Game Awards pa smo dobili prvi vpogled v povsem nov naslov Crimson Desert.

Priča smo bili igralnemu napovedniku in ta prikaže naravnost fantastično vizualno podobo. To niti ni tako presenetljivo, saj za razvojem stoji Pearl Abyss, ki je odgovoren za čudoviti Black Desert.

Crimson Desert tako precej spominja na njihov prejšnji naslov, le da je bojevanje še bolj brutalno in animacijsko naravnost čudovito. Z našim junakom bomo lahko prožili napredne poteze, kot je zbijanje sovraga na tla, med mečevanjem pa izgledamo kot smrtonosni baletnik.

Razvijalec pravi, da bo Crimson Desert držal samo en velik strežnik, tako da bodo vsi igralci med sabo neprestano povezani. Prav tako bo naša odprava nekoliko drugačna kot pa v sorodnih MMO-jih, saj bo tokrat naš karakter nosil zgodovino. Postavili se bomo namreč v škornje karakterja MacDuffa, ki je najemnik v boju za pridobitev svoje izgubljene dežele.

Izid je napovedan za konec naslednjega leta, upamo pa, da Crimson Dark ne bo vseboval preveč grindanja in da nas čaka normalna MMO izkušnja, ki bo vsebovala celo nekaj zanimive zgodbe.

Vaša reakcija na članek?

🔥Popularno

🛎️ Sveže objave

PUSTI ODGOVOR

Prosimo, vnesite vaš komentar!
Prosimo, vnesite vaše ime