Na splet izcurljala predčasna in nedokončana kopija igre Resident Evil 8

Založnik Capcom je bil nedavno žrtev spletnih hekerjev, ki so vdrli na njihove strežnike, od tam odtujili cel kup zaupnih informacij in nato od založnika zahtevali plačilo odkupnine. Japonski samuraj jih je poslal tja, kamor sonce ne posije, hekerji pa so nato internetu razkrili svoje nabrane podatke.

Tako smo izvedeli kakšne načrte ima založnik za prihodnost in kdaj naj bi na svet privekalo nadaljevanje serije Resident Evil. To se imenuje Village in spletni nepridipravi so včeraj razodeli dodatne infrormacije.

Očitno so se dokopali celo do kopije neodokončane igre in zato so se na spletu pojavile nove slike iz igre. Te so več kot očitno iz zgodnje verzije igre, saj vidimo samo neke karakterje, ki pa so naseljeni v okolici, ki sploh še ni bila dokončana. Slike si lahko ogledate na naslednji povezavi.

Hekerji so na splet poslali tudi celo zgodbo, vključno s koncem, po raznih forumih pa krožijo tudi vmesne sekvence. To pomeni, da bodo nekateri slej kot prej želeli zabavo pokvariti tudi drugim in nedolžnim obiskovalcem interneta predčasno razkriti celotno štorijo. Pazite se torej spletnih forumov in previdno odpirajte zasebna sporočila.

Če gre verjeti izcurljalnim informacijam naj bi Resident Evil Village izšel aprila 2021.

Vaša reakcija na članek?

🔥Popularno

🛎️ Sveže objave

PUSTI ODGOVOR

Prosimo, vnesite vaš komentar!
Prosimo, vnesite vaše ime