The Elder Scrolls Online dobiva Oblivion razširitev

The Elder Scrolls Online je na MMO vstopil leta 2014 in od takrat izdal kar nekaj novih razširitev, ki so nas popeljale na različne kontinente in razkrile bogato zgodovino The Elder Scrolls franšize.

Zadnji dodatek Greymoor nas je vrnil v zamrznjeno deželo Skyrima, ki so mu zavladali vampirji, nova razširitev pa nas bo vrnila v Elder Scrollovsko varianto pekla, ki se v tem svetu imenuje Oblivion.

Novi dodatek za zdaj nosi ime Gates of Oblivion, samostojno igro The Elder Scrolls: Oblivion pa smo dobili davnega leta 2006. Kakor lahko vidimo v frišnem napovedniku, nam bo tudi tokrat ponagajal Deadric princ Mehrunes Dagon, ki je velik kot manjša gora.

Žal nam razvijalec Zenimax Studios ni želel razkriti več informacij, tako da bomo morali počakati na 21. januar 2021, takrat pa se bo zgodila bolj podrobna predstavitev.

Moram vam priznati, da za The Elder Scrolls Online veliko raje gledam napovednike, kot pa se se spustim v dejansko igranje. ESO namreč vsebuje dokaj dolgočasen boj, ki sem se ga naveličal že leta nazaj in čeprav je štorijalno igra bogata, mi nerodni boj izkušnjo hitro zopet priskuti. Morda bodo denarci iz strani Microsofta, ki je kupil Bethesdo in tudi razvijalca Zenimax, temu razvijalcu omogočili, a dodobra predela mehanike igre in te naslednje leto celo zabavne.

Vaša reakcija na članek?

🔥Popularno

🛎️ Sveže objave

PUSTI ODGOVOR

Prosimo, vnesite vaš komentar!
Prosimo, vnesite vaše ime