Hitman 3 uvodna sekvenca razkrita

Razvijalec IO Interactive bo s tretjim Hitmanom zaključil trilogijo iger, ki jo je sprva epizodično začel leta 2016 in se nato spravil s polno paro na izdelovanje novega James Bond naslova.

Včeraj smo dobili uvodno sekvenco, ki našega Agenta 47 in njegova skrivnostnega pomagača odpelje skozi različne lokacije, na koncu pa skočimo iz letala, kar malce spomni na Sam Fisherja iz franšize Splinter Cell. Naš sopotnik nam vmes razlaga o skrivnostni organizaciji Providence, ki nas spremlja že do samega začetka trilogije in je kot nekakšen stric iz ozadja, ki vleče vse niti dogodkov.

Po pravici povedano vam o zgodbi, ki nam jo želi predstaviti Hitman, lahko povem bolj malo, saj je ta zmedena od samega začetka. Čar Hitman iger so namreč stopnje, ki omogočajo ogromno načinov za domišljijsko pobijanje svojih tarč, medtem ko je štorija bolj izgovor, da lahko potujemo po različnih eksotičnih lokacijah.

Hitman III izide 20. januarja, dobra novica pa je, da bomo lahko v tretji del vnesli vse misije predhodnikov in jih igrali v izboljšani inačici Glacier pogona.

Vaša reakcija na članek?

🔥Popularno

🛎️ Sveže objave

PUSTI ODGOVOR

Prosimo, vnesite vaš komentar!
Prosimo, vnesite vaše ime