Henry Cavill si je pri snemanju 2. sezone Witcherja poškodoval nogo

Produkcija 2. sezone serije The Witcher nima in nima sreče. Najprej so naleteli na težave, ko se je eden od igralcev okužil s koronavirusom, kar je seveda prestavilo snemanje. Ko so se zadeve končno normalizirale in so kamere spet stekle, so nenadoma zabeležili nove 4 okužbe, kar je zopet zaustavilo produkcijo.

Končno so se izkopali iz vseh težav in znova poskusili, vendar pa je bilo snemanje nedavno zopet oteženo. Krivec tokrat ni Covid-19 ampak poškodba igralca Henryja Cavilla (Geralt), ki je sredi bojevalnega prizora utrpel poškodbo noge. K sreči poškodba ni tako resna, da bi zahtevala posredovanje rešilca, a vseeno dovolj velika, da igralec težko hodi.

witcher

To je problem, saj Geralt v 2. sezoni naokoli nosi težak oklep, ki ga je s poškodovano nogo nemogoče udobno nositi. Henry mora tako počivati, snemalna ekipa pa bo v tem času snemala druge prizore, ki ga ne vključujejo. Čeprav se to ne sliši kot velika stvar, je Henry vseeno glavni igralec serije in njegov izostanek bo zagotovo podaljšal že tako dolgo snemanje.

Netflix je pred kratkim razodel prve slike iz 2. sezone, kjer je masivni Geralt zavit privlačen temen oklep, vidimo pa lahko tudi Yennefer brez ličil. Žal datuma izida še vedno nimamo, a dvomimo, da bodo novo sezono gledali v 2021.

Vaša reakcija na članek?

🔥Popularno

🛎️ Sveže objave

PUSTI ODGOVOR

Prosimo, vnesite vaš komentar!
Prosimo, vnesite vaše ime