Ubisoft podarja igro Starlink: Battle for Atlas

Če se spomnite smo vam včeraj prinesli vest o brezplačnih dobrotah iz Ubisoftove zakladnice, ki pa se bodo dnevno menjale. Tako ste imeli samo včeraj čas, da ste v svojo knjižnico prenesli dobrote za igro Assassin’s Creed Valhalla, danes pa je na sporedu nekaj drugega.

Tokrat si namreč lahko brezplačno aktivirate igro Starlink: Battle for Atlas. Gre za naslov, ki poskuša vizualno imitirati risanko Toy Story, le da se tokrat avantura dogaja v vesolju, vaša naloga pa je raziskovanje tuje galaksije imenovane Atlas. Igrate kapitana ladje Equinox, katera pa pade v zasedo nepridipravov, ki se imenujejo Forgotten Legion. Vaša naloga je seveda pobeg in poraz velikega zlobca Graxa.

Starlink: Battle for Atlas je leta 2018 najprej izšel za konzole, nato pa se je pojavil tudi na PC-ju. Čeprav zadeva ni podirala prodajnih rekordov, je to vseeno solidna zabava za vse tiste, ki imate radi raziskovanje vesolja in iščete kakšen soroden naslov No Man Skyju.

Zadevo lahko brezplačno prevzamete na naslednji povezavi ali v Ubisoft Connect zaganjalniku, a pohitite, saj bo danes ob 14.00 ponudba zamenjana za nekaj drugega.

Vaša reakcija na članek?

🔥Popularno

🛎️ Sveže objave

PUSTI ODGOVOR

Prosimo, vnesite vaš komentar!
Prosimo, vnesite vaše ime