Cities: Skylines je zdaj brezplačen na Epic Games trgovini

Petek je, kar pomeni, da je trgovina Epic Games včeraj v ponudbo postavila novo brezplačno igro, ki bo aktivaciji za vedno ostala v vaši knjižnici.

Tokrat je na zastonjskem meniju pristala igre Cities: Skylines, ki velja za duhovnega naslednika serije Sim City in velja trenutno za najboljšo graditeljsko simulacijo. Če obožujete nadzorovati vse pritikline virtualnega mesta in tega razširjati ter ga tako popeljati do ekonomskega napredka, potem je to za vas idealna igra, ki bo goltala vaše proste ure kot za stavo.

Igra je skozi svoj petletni obstoj nabrala bogato količino dodatne vsebine. Na voljo je kar 22 različnih DLC-jev, ki lepo dopolnijo vašo menedžersko izkušnjo, poleg tega pa Cities: Skylines podpira modifikacije, ki jih je skupnost proizvedla že cel kup.

Cities: Skylines lahko prevzamete na naslednji povezavi, a časa imate zelo malo. Epic Games bo namreč v sledečih dveh tednih vsak dan ponudil novo brezplačno igro, tako da se ponudba za Cities: Skylines izteče že danes popolne, ko jo bo nadomestila nova igra.

Če si želite še kakšno dodatno igro, potem si splača ogledati tudi Epic Games razprodajo, ki je prav tako štartala danes.

Vaša reakcija na članek?

🔥Popularno

🛎️ Sveže objave

PUSTI ODGOVOR

Prosimo, vnesite vaš komentar!
Prosimo, vnesite vaše ime