Netflix izdal kratki dokumentarec, ki nas poduči o različnih pošastih iz Witcher vesolja

2. sezona serije The Witcher je zaradi vseh pripetij s koronavirusom še daleč stran, zato se je Netflix moral zmigati in gledalcem dostaviti vsaj nekaj, kar bo oboževalce spomnilo, da serija še obstaja in da se splača biti potrpežljiv.

Bistre glave so tako izgruntale rešitev z imenom Six Days of Witchmas. Gre za zanimivo Twitter igro, v katero so lahko direktno vpleteni tudi oboževalci serije, saj lahko vsak dan glasujejo za dobrote, ki jih želijo videti.

Izbire so vedno dve: ena z imenom ter Law of Surprise, ki je kot nekakšna skrivnostna škatlica, iz katere se lahko izrodi marsikaj. Do sedaj smo dobili stvari, kot so slike Jaskierja, logotip animirane serije Nightmare of the Wolf, nove slike iz tretje sezone ter intervju s konjem Roachem. A morda najbolj zanimivo presenečenje je kratki dokumentarec, ki oriše nekatere pošasti iz Witcher vesolja.

Osebno so mi pošasti, ki jih najdemo v The Witcher bajeslovnem okolju najbolj privlačna lastnost te franšize. Nekaj posebnega je, ko lahko enkrat končno ugledamo slovanske bajke, ki so mi osebno veliko bolj blizu od prežvečene grške mitologije. Še posebej se je na tem mestu izkazal razvijalec CD Projekt RED in še vedno me srh spreleti ob Ladies of the Wood iz Witcherja 3.

Netflix je takšen video spočel že maja, zdaj pa je napočil čas, da si ogledamo še nekatere druge zveri. Zanimivo je to, da se mini dokumentarec ne osredotoči na kakšne D&D statistike, ampak si raje da opravka z izvori vseh teh bitij, kar mi je osebno veliko bolj zanimivo.

Vaša reakcija na članek?

🔥Popularno

🛎️ Sveže objave

PUSTI ODGOVOR

Prosimo, vnesite vaš komentar!
Prosimo, vnesite vaše ime