Odlično grozljivko Alien: Isolation lahko prevzamete danes povsem brezplačno

Že 6 let mineva odkar je izšel Alien: Isolation, ki je hitro obveljal za eno najboljših grozljivk in končno en res dober izdelek v Alien franšizi. Praktično vsi kritiki so igri podelili visoke ocene in založnik SEGA zato seveda ni nikoli spočel pravega nadaljevanja. Kljub kritiški slavi se igra očitno ni dobro prodala, zato smo dobili samo neko trapasto nadaljevanje v obliki mobilnega naslova, ki je izšel in bil skoraj takoj pozabljen.

Vendar pa nam izdanega naslova ne morejo odvzeti in igra je vsekakor vredna svoje polne cene, kot brezplačni naslov v ponudbi založnika Epic Games pa je preprosto greh, da igri ne bi ponudili priložnosti. Alien: Isolation namreč ni namenjen samo oboževalcem franšize Osmi potnik, ampak tudi vsem tistim, ki imate radi grozljivke ali pa VR igranje. Za igro je namreč izšel tudi neuradni mod MotherVR, ki grozljivost preseli na VR očala in jo tako dvigne na naslednjo stopnjo.

Alien: Isolation lahko brezplačno prevzamete samo še danes na naslednji povezavi, ponudba pa se izteče že ob 17.00, ko jo bo zamenjala druga igra.

Vaša reakcija na članek?

🔥Popularno

🛎️ Sveže objave

PUSTI ODGOVOR

Prosimo, vnesite vaš komentar!
Prosimo, vnesite vaše ime