Hej! Bi rad polnopravno nadaljevanje odlične grozljive igre Alien Isolation? Evo ti mobilno igro!

Če sem se nekaj časa nazaj lahko precej razočarano nasmihal Blizzardovemu podvigu, ko je za mobilni trg napovedal novo Diablo igro, sem včeraj jezno grizel tipkovnico ter preklinjal vsa obstoječa božanstva.

Zadeva je namreč postala osebna.

Dva dni so nas, navdušence nad Alien franšizo, dražili z nadaljevanjem odlične igre Alien Isolation. Temu odličnemu naslovu sem štiri leta nazaj prilepil visoko oceno zato sem navdušeno čakal na nadaljevanje.

In včeraj se je končno zgodilo. 20th Century Fox se je odločil celotni igričarski skupnosti pokazati sredinec in je tako napovedal nadaljevanje, ekskluzivno za telefone.

Zadeva se bo imenovala Alien: Blackout in po prvih informacijah sodeč, se bo špil igral podobno kot Five Nights At Freddys.

Nova Alien igra bo popeljala Amando Ripley in njeno posadko na vesoljsko postajo. Tukaj se bodo vsi skupaj znašli v veliki pasti, saj je na postaji tudi vsem dobro poznana bešitja Xenomorph oz. Alien, ki zelo rad papa ljudi.

Da je zadeva totalna bedarija in da nad špilom nisem razočaran samo jaz, vam lahko pove uradni napovednik. Ta ima na YouTubu kar 11 tisoč nevšečkov ter pičlih 369 všečkov, kar nazorno pokaže, kako ga je mimo usekal založnik.

A očitno je mobilni trg tako privlačen in dobičkonosen, da bo nastradalo čedalje več iger zato nas je kar malce strah za leto 2019.

Gothic 4 in Witcher 4 za telefone? Uf, kar srh me spreletel ob dokončanju tega stavka.

Za malo moralne podpore lahko povemo, da razvijalec Cold Iron Studios razvijajo popolnoma novo Alien igro, ki naj bi izšla za PC in ostale konzole. A ne veselite se prehitro, šlo se bo za streljačino, ki bo vsebovala nekakšno sodelovalno, večigralsko komponento. Torej daleč od izoliranosti in groze, ki nam jo je prinesel prvenec.

Vaša reakcija na članek?

🔥Popularno

🛎️ Sveže objave

PUSTI ODGOVOR

Prosimo, vnesite vaš komentar!
Prosimo, vnesite vaše ime