Tisti čudoviti MMO Crimson Desert je dobil dva nova napovednika

Razvijalec Pearl Abyss nas je na podelitvi nagrad The Game Awards presenetil s svojim novim projektom Crimson Desert. Pearl Abyss ni neznan razvijalec, saj je do svoje slave prišel preko impresivnega MMO-ja Black Desert in tudi njihov nov projekt bo striktno večigralski ter bo nosil še bolj impresivno vizualno podobo.

Pred kratkim je sta se za Crimson Desert pojavila dva nova igralna posnetka. V prvem ustanovitelj razvijalca Daeil Kim razloži tehnične ambicije novega naslova ter pojasni, kako bo potekala štorija. Igralci so potihem upali, da Crimson Desert ne bo tipični korejski naslov, ki bi slonel samo na “grindanju” in morda se te želje celo znajo uresničiti. Na to namiguje drugi video, v katerem producenta SeonWoo Lee in HwanKyoung Jung malce bolje razložita opravljanje nalog, ki naj bi bile unikatne in naj bi segale dlje od standardnih MMO opravil. Pridruži se jima še Hyoseok Chae, ki je vodja bojevalnega sistema. Ta bo brutalen in napreden ter bo vseboval unikatne mehanike, ki jih v MMO igrah še nismo slišali. Nasprotniki bodo lahko denimo izgubili orožje in vas nato napadli z golimi rokami ali pa se bodo odpravili pobrati izgubljen meč.

Crimson Desert še ni nima točnega datuma izida, vemo samo, da nas bo na prodajnih policah pričakal enkrat v 2021.

Vaša reakcija na članek?

BoriSe
BoriSehttps://hop.si
Mojster RPG žanra, tuje pa mi niso niti grozljivščine. Z žalostjo v srcu objokuje svoji dve najljubši seriji, Gothic in Dead Space, ki sta žalosten konec storili. Kontaktirate me lahko na: [email protected]

Sveže objave

PUSTI ODGOVOR

Prosimo, vnesite vaš komentar!
Prosimo, vnesite vaše ime