Metro 2033 Redux je trenutno moč dobiti povsem brezplačno

Upamo, da se vaše knjižnice z igrami te dni bogato debelijo, saj praktično vsak dan poročamo o novih znižanjih, digitalna trgovina Epic Games pa poleg razprodaje vsak dan podeli tudi povsem brezplačno igro.

Včeraj smo se veselili igre Alien: Isolation, danes pa jo je zamenjal odlični Metro 2033 Redux. Gre za 10 let star naslov, ki pa je leta 2014 prejel grafično predelavo v novejši pogon nadaljevanja Last Light.

Serija Metro je bila narejena po knjižni predlogi, ki jo je spisal ruski avtor Dmitry Glukhovsky, v igralni obliki pa smo do sedaj prejeli tri dele. A morda je ravno originalna igra tista, ki je tudi najboljša. Špil nas postavi v postapokaliptično okolice Moskve, ki je zaradi radiacije svoje prebivalce preselila pod zemljo v temne rove sovjetske podzemne železnice. Nastopamo v vlogi mladega Artyoma, ki od vedno sanja o življenju na površju in išče načine, da bi se znebil okovov podzemlja in končno zadihal zrak na površju brez radiacije. Če imate na igro STALKER lepe spomine in med temi mrzlimi dnevi iščete kakšno atmosferično igro, ki je zavita v sneg, potem te ponudbe definitivno ne smete zamuditi.

Metro 2033 Redux je bil v Epic Games trgovini enkrat že ponujen brezplačno, a igra je tako dobra, da se nad ponovno ponudbo ne bomo pritoževali in morda kdo takrat akcije ni ujel. Prevzamete jo lahko na naslednji povezavi, splača pa se pohiteti, saj se ponudba izteče že danes ob 17.00, nato pa bo razkrita nova brezplačna igra.

Vaša reakcija na članek?

🔥Popularno

🛎️ Sveže objave

PUSTI ODGOVOR

Prosimo, vnesite vaš komentar!
Prosimo, vnesite vaše ime