Tropico 5 je brezplačen na Epic Games trgovini

Čas je za novo darilo iz strani Epic Games digitalne trgovine, ki se je tokrat odločila podeliti zanimivo graditeljsko strategijo Tropico 5.

Gre za igro iz leta 2014 v kateri igramo zlobnega ali pa dobrega diktatorja, naša naloga pa je, da skozi tehnološki in ekonomski razvoj našo malo karibsko deželico pripeljemo varno v 21. stoletje, sebi pa napolnimo blagajne ter vsake toliko spregledamo davke.

Čeprav je igra že stara, ponuja ogromno zabave, če pa si želite še več virtualnega diktatorstva, pa vam je za igranje na voljo nadaljevanje Tropico 6, to pa si lahko skupaj s kuponom v trenutni Epic Games razprodaji privoščite za 14,99 €.

Časa za prevzem sledeči povezavi nimate veliko, saj je Tropico 5 del 15-dnevnega obdarovanja, v katerem se vsak dan pojavi nova brezplačna igra, rok pa poteče že danes ob 17.00.

Vaša reakcija na članek?

BoriSehttps://hop.si
Mojster RPG žanra, tuje pa mi niso niti grozljivščine. Z žalostjo v srcu objokuje svoji dve najljubši seriji, Gothic in Dead Space, ki sta žalosten konec storili. Kontaktirate me lahko na: [email protected]

Sveže objave

PUSTI ODGOVOR

Prosimo, vnesite vaš komentar!
Prosimo, vnesite vaše ime

Sveže novice na email!