KFC najavil povsem svojo konzolo, ki poleg igranja omogoča tudi ogrevanje pečenega piščanca

Še vedno nismo povsem prepričani, ali želi masivna veriga restavracij KFC spočeti neko bizarno šalo ali pa je zadeva dejansko resnična.

KFC nas je namreč že letos junija podražil z najavo, da vstopa v trg igričarstva. V bistvu so nato namignili že lani septembra, ko so na Steam poslali igro I Love You, Colonel Sanders! A Finger Lickin’ Good Dating Simulator, v kateri smo poskušali na zmenek zvabiti maskoto podjetja Colonela Sandersa.

A očitno ne želijo ostati samo pri eni igri, saj so povsem uradno najavili svojo konzolo z imenom KFConsole. Na Twitterju so zapisali, da je vojna konzol končana, saj njihov izdelek ni zmožen samo poganjati iger, ampak vsebuje na sredini še prav poseben predal, ki omogoča gretje pečenega piščančjega mesa.

Zadeva se bere kot prvoaprilska šala, a je očitno resnična. KFC za zdaj še noče izdati specifikacij, a uradna stran pravi, da bo KFConsole vseboval Intel procesor, dva NVMe diska z velikostjo 1 TB ter mini ASUS-ovo grafično kartico, ki jo bo lahko uporabnik po potrebi nadgradil na močnejšo različico. Skratka, konzola bo zmožna poganjati igre v 4K ločljivosti pri 240 sličicah na sekundo, podprto bo tudi ray tracing osvetljevanje – vse to ob slastni dišavi piščanca.

KFC ni povedal koliko bo ta bizarna zadeva stala in kdaj bo prišla na trg.

Vaša reakcija na članek?

🔥Popularno

🛎️ Sveže objave

PUSTI ODGOVOR

Prosimo, vnesite vaš komentar!
Prosimo, vnesite vaše ime