Stalker 2 dobil nov dražilnik

O nadaljevanju kultne prvoosebne streljanke Stalker ne vemo veliko, pa čeprav smo do sedaj dobili dva dražilnika. Zadnji se je na spletu pojavil dva dni nazaj in ga je razvijalec GSC Game World označil za prvi igralni posnetek, a če si ogledate spodnji video boste videli zelo malo igranja.

Vse kar je jasno iz dražilnika je to, da se bomo spet sprehajali v apokaliptični Coni, ki je bila tudi glavna lokacija prvih treh Stalker iger. Tu imamo zapuščeno stavbo, po tleh je polno smetja, v sredini sobe gori taborniški ogenj, vse to dogajanje pa spremlja akustična kitara. Na koncu naš junak potegne ven tablico in več kot očitno je naletel na neko anomalijo, saj začne gravitacija kar naenkrat počenjati čudne reči.

Žal o Stalkerju 2 še vedno ne vemo skoraj ničesar. Igra bo zgrajena na Unreal Engine pogonu in razvijalec naj bi pridno delal na poustvarjanju vzdušja, ki je iz originalov naredilo takšno mojstrovino. Datum izida je verjetno še daleč stran, bo pa igra na voljo samo na PC-ju in konzoli Xbox Series X.

Če še niste preizkusili originala, je ta trenutno znižan na Steamu na samo 4,79 €.

Vaša reakcija na članek?

🔥Popularno

🛎️ Sveže objave

PUSTI ODGOVOR

Prosimo, vnesite vaš komentar!
Prosimo, vnesite vaše ime