Nov igralni posnetek prikaže prvih 5 minut igre Hitman 3

Tretji in hkrati poslednji del nove Hitman franšize izide še ta mesec in je v bistvu tudi ena redkih AAA iger, ki nas bodo razveselile v prvi polovici 2021. In glede na vse videno do zdaj čaka oboževalce te franšize prava poslastica.

Razvijalec IO Interactive je nedavno izdal nov igralni posnetek, ki prikaže uvodnih 5 minut igre. Specifično gre za dogajanje iz prve misije, ki se bo dogajala v Dubaju in zadeva v uvodnem delu resnično spominja kot nekakšno sceno iz filma Misija nemogoče ali pa James Bonda. Nič čudnega potem, da IO Interactive dela tudi na povsem frišni Bondovi igralni izkušnji.

Posnetek nam tudi predstavi nove grafične zmogljivosti Glacier pogona, ki poskrbi za veliko lepše odseve, pa čeprav igra ob izidu ne bo podpirala ray tracing učinkov. Dobra novica je to, da boste lahko kupci prvih dveh iger uvozili vse misije predhodnikov v novejši pogon ter tako stare stopnje preigrali v olepšani podobi. Razvijalec je pred kratkim tudi sporočil, da je pridno delal na optimizaciji velikosti iger in da bodo vse tri tehtale okoli 100 GB.

Hitman 3 izide 20. januarja, na PC-ju pa ga bo za eno leto moč kupiti samo na Epic Games platformi.

Vaša reakcija na članek?

🔥Popularno

🛎️ Sveže objave

PUSTI ODGOVOR

Prosimo, vnesite vaš komentar!
Prosimo, vnesite vaše ime