Netflix naj bi delal na The Elder Scrolls seriji

Čas je za eno novo govorico – ta tokrat prihaja iz spletne strani ComicBook. Pretočni servis Netflix naj bi sklenil dogovor z Bethesdo, pardon, Microsoftom in v izdelavi naj bi bila povsem nova The Elder Scrolls serija. Netflix naj bi bil pripravljen v vsako sezono vložiti tudi po 150 milijonov dolarjev.

Govorica prihaja iz strani Daniela Richtmana, ki je novico sporočil svojim sledilcem na Patreonu. Gre za dokaj zanesljiv vir informacij, ki je v preteklosti že večkrat predčasno razkril novice, ki so se kasneje izkazale za resnične.

Delo na The Elder Scrolls seriji bi bilo logično, saj ima franšiza res bogato zgodovino, ki bi bila odlična za filmsko in televizijsko raziskovanje. Prvi del franšize smo dobili leta 1994, Bethesda pa je nato razvila še tri naslednike Daggerfall, Morrowind, Oblivion in Skyrim. Trenutno se dela na šestem delu, ki pa je še daleč stran, dobro gre pa tudi MMO-ju The Elder Scrolls Online, ki še vedno dobiva novo vsebino.

Več trenutno ni znanega in ne Bethesda, ne Netflix nista govorice še potrdila. Zanimivo je, da bi Netflix dobil pravice do izdelave The Elder Scrolls serije, saj je Bethesda že podpisala pogodbo za izdelavo Fallout serije s pretočno platformo Amazon Prime.

Čedalje več igričarskih izdelkov se seli na televizijske zaslone. Na tem mestu prednjači Netflix, ki trenutno dela na večih projektih, kot so denimo 2. sezona The Witcher serije, poleg tega pa bodo pri njih zaživeli novi naslovi iz Resident Evil franšize. HBO po drugi strani dela na The Last of Us adaptaciji, tako da so pretočne platforme začele tekmovati, katera bo lahko k sebi pripojila čimveč igralnih licenc. Čakamo samo še na Voyo in Mordhau serijo.

Vaša reakcija na članek?

🔥Popularno

🛎️ Sveže objave

PUSTI ODGOVOR

Prosimo, vnesite vaš komentar!
Prosimo, vnesite vaše ime