Igra Outriders je bila zopet prestavljena, a kmalu dobimo demo

Če ste se v začetku februarja veselili nove igralne izkušnje v obliki igre Outriders, potem imamo za vas strašne novice. Založnik Square Enix je namreč včeraj sporočil, da je bila igra prestavljena in to na zabavni datum 1. aprila 2021.

Razloga za prestavitev niso navedli, a če bi bil človek, ki veliko kocka, bi stavil da je razloga zamude koronavirus. Na delo od doma so te dni preklopili skoraj vsi razvijalci in People Can Fly med njimi ni nobena izjema.

Dobra novica pa je, da ne bomo ostali povsem praznih rok. 25. februarja bomo namreč dobili demo, ki nam bo omogočil testiranje igralnih razredov ter igranje v sodelovalnem načinu. Ves napredek iz demo verzije se bo nato prenesel v polno igro – če bomo slednjo seveda kupili.

Outriders daje poudarek na sodelovalno igranje med več igralci, a če bomo hoteli, bomo lahko štorijo preigrali tudi povsem samostojno. Na začetku bomo ustvarili svoj lik, izbrali njegov razred ter se spravili v raziskovanje mesta in okolice, opravljali bomo stranske misije ter se zabavali v zabavni tretjeosebni akciji. Razvijalec People Can Fly ni nek novinec, saj znajo izvreči dobro akcijsko igro. Začeli so s serijo Painkiller, nadaljevali z Bulletstormom, njihov zadnji naslov pa je bil Gears of War: Judgment, ki pa ni bil ravno dobro sprejet. Upamo, da se bodo z Outriders zopet vrnili med spoštovana imena igričarske industrije.

Vaša reakcija na članek?

🔥Popularno

🛎️ Sveže objave

PUSTI ODGOVOR

Prosimo, vnesite vaš komentar!
Prosimo, vnesite vaše ime