Hitman 3 VR dobil nov napovednik

V poletju 2020 na je razvijalec IO Interactive na Sonyjevi konferenci State of Play presenetil z napovednikom za VR različico njihove igre Hitman. Tretji del te franšize bomo dobili 20. januarja, takrat pa bomo dobili tudi verzijo za VR sisteme.

Žal bo preigravanje v navidezni resničnosti na voljo samo na sistemih PlayStation VR, tako da se lahko PC-jaši z bolj naprednimi VR očali obrišete pod nosom. Je pa dobra novica, da bomo lahko na PlayStationu v VR okolju preigrali stopnje iz vseh treh Hitman iger.

To lepo nakaže tudi zadnji napovednik, ki pokaže nekaj novih igralnih izsečkov, med njimi pa lahko uzremo tudi stopnji Paris in Sapienza iz prvega Hitmana.

Kako se bo igral Hitman v VR okolju bo še zanimivo videti, a glede na napovednik nas čaka kar nekaj zabave. Predelave starejših iger v VR pogled znajo biti dobre, če je v njih vloženo dovolj truda. To lahko povem iz praktičnih izkušenj, saj sem se ob igranju VR Skyrima na začetku precej zabaval, a kasneje sem razočarano ugotovil, da je bila predelava precej površinska in da razvijalec ni poskrbel za dodelavo nadzorne sheme, ki je precej velik vidik pri VR igranju.

Upajmo, da bo v primeru Hitmana zadeva izpadla boljše. Vse bo razkrito 20. januarja, razvijalec pa se bo nato osredotočil na izdelavo nove James Bond igre.

Vaša reakcija na članek?

🔥Popularno

🛎️ Sveže objave

PUSTI ODGOVOR

Prosimo, vnesite vaš komentar!
Prosimo, vnesite vaše ime