Hearthstone igralec z imenom “Trump” na Twitterju zabeležil cel kup novih sledilcev

Bivši predsednik ZDA Donald Trump si je zaradi svojih kontroverznih izjav prislužil predčasno in neprostovoljno upokojitev od vseh družbenih omrežij. Med njimi najbolj izstopa Twitter, ki je bil dolgo Trumpovo glavno okno, preko katerega je nagovarjal svoje sledilce in volivce. Platforma mu je najprej začasno, kasneje pa tudi za stalno zmrznila njegov račun in mu tudi prepovedala ustvarjanje novega.

Tako boste na Twitterju bolj težko našli kakšen račun s Trumpovim imenom, a eden vendarle obstaja. Gre za Hearthstone igralca z nesrečnim vzdevkom Trump, ki ima tudi overjen račun. Ljudje so ga tako zamenjali za predsednikov račun in ga začeli množično slediti.

Trump je ta porast opazil tudi sam, zato je v objavi 6. januarja zapisal, da so ga morda ljudje zamenjali z nekom drugim. Ta Twitter objava je dobila več kot 1000 komentarjev, preko 178k všečkov in skoraj 11k delitev. To so nore številke, ki se ne morejo niti približno primerjati z njegovimi prejšnjimi objavami.

Trump imena seveda ne bo spreminjal, saj mu je ta vzdevek zagotovo pomagal do večje prepoznavnosti. Njegov Twitch kanal vsebuje preko 800k sledilcev, enako številko pa drži tudi na YouTubu.

Vaša reakcija na članek?

🔥Popularno

🛎️ Sveže objave

PUSTI ODGOVOR

Prosimo, vnesite vaš komentar!
Prosimo, vnesite vaše ime