Španski streamer TheGrefg popolnoma porušil rekord v gledanosti na Twitchu

O španskem streamerju TheGrefgu smo pisali na začetku decembra lanskega leta in takrat nas je 23-letni Fortnite streamer presenetil s svojo popularnostjo na streamu. TheGrefg je takrat namreč prenašal zaključek 4. sezone Fortnita in podrl rekord v gledanosti, saj je njegov prenos naenkrat spremljalo preko 660.000 gledalcev. S tem je prevzel krono Ninji, ki se je na vrh gledanosti povzpel leta 2018, ko so mu v prenosu v živo delali družbo tudi druge znane osebe.

Vendar pa se TheGrefg od takrat ni ustavil in če je mesec dni nazaj še bil v isti ligi kot Ninja, je včeraj prestopil v novo dimenzijo in svoj prejšnji rekord in tudi konkurente pustil v prahu.

Razvijalec Epic Games je zagnal serijo Fortnite Icon Series, ki nekatere največje streamerje igre in ustvarjalce vsebine za vedno ovekoveči v igri. Za zdaj je takšnih igralcev in osebnosti samo sedem in med izbranci najdemo imena, kot so Kathleen “Loserfruit” Belsten in Tylerja “Ninja” Blevinsa. TheGrefg je tako postal šele osmi človek s prav svojo podobo v igri in to razkritje je pripravil za včerajšnji prenos v živo.

Ta je presegel vse meje zdravega razuma, saj je streamerja ob vrhuncu spremljalo več kot 2 milijona gledalcev. Ta rekord se je zrušil, še preden je TheGrefg sploh pokazal svoj novi lik, saj je takrat še čakal na slike iz strani Epica.

Twitch je norel že ob mejniku milijona igralcev in tudi TheGrefg ni mogel verjeti svojim očem. Ko je nabral še enkrat toliko gledalcev pa ga je naravnost odpihnilo iz stola, ki začuda (še) ni znamke UVI.

Streamerju je nato pomagal dobri znani brskač po datotekah Hypex, ki je prvič prikazal tudi ples avatarja, skladno s tem pa je razodel tudi ceno nove preobleke, ki jo boste lahko kupili v Fortnite trgovini 16. januarja, stala pa bo med 2.000 in 3.000 V-Bucksi. Epic Games bo 14. in 15. januarja organiziral turnir The Floor is Lava, zmagovalci dogodka pa bodo lahko pridobili TheGrefgovo preobleko že en dan preden ta pride v trgovino.

Vaša reakcija na članek?

🔥Popularno

🛎️ Sveže objave

PUSTI ODGOVOR

Prosimo, vnesite vaš komentar!
Prosimo, vnesite vaše ime