Razer bo kmalu izdal RGB maske Hazel

Če imate dovolj nošenja modrih kirurških mask in si želite na obraz nadeti nekaj novega in bolj privlačnega, potem ima morda Razer za vas privlačno rešitev.

Potem ko je podjetje razodelo proizvodnjo kreditnih kartic z RGB osvetljavo, so svoje oko vrgli še na maske in plod njihovega dela je pametna maska Hazel. Razer je lani na vrhuncu krize svoje tovarne preusmeril v proizvodnjo mask ter milijon primerkov razdelil v dobrodelne namene. Očitno pa so se iz te proizvodnje tudi nekaj naučili, kar so nato uporabili v maski Hazel.

Zadeva dejansko ni samo navadna maska, ampak vsebuje kar nekaj privlačnih lastnosti in bo prišla prav tistim, ki morajo pri sebi imeti najnovejše inovacije. Hazel je prozoren, tako da lahko vidimo obraz govorca, kar bo pomagalo predvsem gluhim, ki se za pogovarjanje zanašajo na branje ustnic. Poleg tega bo maska vsebovala tehnologijo za zviševanje glasnosti, tako da bo vaš govor jasen in nepopačen.

maska

To pa niso edine tehnološke iznajdbe, ki jih nosi Hazel. Maska vsebuje tudi filtre, ki jih bomo lahko menjali ter celo ventilatorje, ki jih bomo lahko polnili preko priloženega brezžičnega polnilca, ki bo obenem vseboval UV sterilizator. Nosilci očal boste veseli dejstva, da se maska tesno prilega obrazu, tako da se lahko poslovite od zamegljenih očal.

Seveda pa bo Hazel okrašen tudi z RGB lučkami, saj drugače to ne bi bil Razer izdelek.

Žal še nimamo novic glede cene ali pa datuma izida, znano je samo to, da naj bi maske prišle kmalu.

Vaša reakcija na članek?

🔥Popularno

🛎️ Sveže objave

PUSTI ODGOVOR

Prosimo, vnesite vaš komentar!
Prosimo, vnesite vaše ime