Grozljivka The Medium dobila nov napovednik, tokrat s pravimi igralci

Konec tega meseca bomo po res dolgem času dobili spet eno novo grozljivko, ki je imela za svojo izdelavo dejanski proračun. Govorimo o igri The Medium, na kateri dela razvijalec Bloober Team, špil pa bo poseben iz večih razlogov.

Prvi je ta, da je to grozljivka s proračunom. Drugi pravi, da je to igra, ki se močno zgleduje po vrhunski seriji Silent Hill in da je glasbo ustvaril Akira Yamaoka, ki se je podpisal tudi pod več Silent Hill iger. Na koncu pa izstopa fakt, da je to ena prvih iger, ki bo izšla samo na konzolah Xbox Series X in S ter PC-ju, tako da je PlayStation igralci ne bodo mogli preizkusiti.

Za The Medium smo nedavno dobili daljši igralni napovednik, Bloober Team pa je včeraj na splet poslal video, v katerem lahko spremljamo žive igralce. Posnetek je dobro sproduciran in vidimo lahko našo glavno junakinjo, ki lahko poljubno prehaja med dvema dimenzijama, v svetu duhov pa dobi njena frizura nov barvni odtenek. Tu je še neki moški, za katerega smatramo da zastopa kamp zlobnežev ter majhna punčka, ki rada vrešči in nosi masko.

O zgodbi in dogajanju tako nismo izvedeli ničesar res novega, a k sreči nam na odgovore ne bo treba čakati dolgo, saj bo The Medium izšel že 28. januarja.

Vaša reakcija na članek?

🔥Popularno

🛎️ Sveže objave

PUSTI ODGOVOR

Prosimo, vnesite vaš komentar!
Prosimo, vnesite vaše ime