Kratki dražilnik za Resident Evil 8 predstavi res veliko vampirsko damo

Novo, že 8. poglavje serije Resident Evil, bo nosilo podnaslov Village, dogajanje pa se bo tokrat preselilo v zasneženo vasico, ki ima ob sebi ogromen grad.

Specifičnih podrobnosti glede zgodbe še nimamo, vemo samo, da bo igra direktno nadaljevanje sedmega dela, tako da bomo zopet spremljali avanture Ethana Wintersa, ki se mu bo pridružila njegova punca, neko vlogo pa bo igral tudi znani junak Chris Redfield.

Že od prvega napovednika se je zdelo, da bo v osmem delu nevarnost drugačna kot pa v prejšnjih delih. Resident Evil serija se je namreč začela odmikati od tipičnih zombijev in že v sedmem delu so nas napadale drugačne vrste pošasti, v Village pa bo očitno odmik še večji, saj bo bolj poudarek na volkodlakih in vampirjih.

To je še dodatno potrdil včerajšnji kratki dražilnik, ki je v bistvu napoved za večjo predstavitev franšize Resident Evil, ki bo pripeljala nov napovednik, prvi igralni posnetek in druge novice iz Resident Evil sveta. Res upamo, da bodo kaj povedali o predelavi Resident Evil 4, o kateri krožijo verne govorice, a projekt še ni bil uradno potrjen.

Kratki dražilnik prikaže bolj malo, a izstopa vampirska dama, ki je očitno pravi gigant. Domišljije pri oblikovanju kreatur razvijalcu očitno ne manjka in upamo, da bo Village izšel kmalu. Zadnje govorice namigujejo, da naj bi se izid zgodil že aprila, dokončno potrditev pa bomo dobili 21. januarja ob 23.00, ko si boste lahko poglobljen pregled igre ogledali na uradnem Twitch kanalu.

Vaša reakcija na članek?

🔥Popularno

🛎️ Sveže objave

PUSTI ODGOVOR

Prosimo, vnesite vaš komentar!
Prosimo, vnesite vaše ime