The Lord of the Rings: Gollum prestavljen v 2022

Franšiza Gospodarja prstanov ni mrtva in v izdelavi je kup projektov, ki bodo to slavno ime zopet vrnili med vsakdanje pogovore množice. Amazon dela na novi seriji, prav tako imajo v izdelavi povsem novo MMO igro, razvijalec Daedalic pa že nekaj časa pridno dela na unikatni igri The Lord of the Rings: Gollum.

Ta enkrat za spremembo ne bo v glavno vlogo postavila nekega mičnega heroja, ampak bo v ospredje potisnila dobro znanega Golluma, ki nima nikakršnih bojevalnih veščin in se mora zanašati na svoje skrivanje in pretkanost. Igra bo tako veliko poudarka dajala na skrivanje v sencah pred močnejšimi nasprotniki, zgodba pa bo nosila poseben pečat, saj bo v naših mislih nenehen konflikt med Gollumom ter Smeagolom. Med igranjem bomo sprejemali različne odločitve, to pa bo potem oblikovalo nadaljnji potek dogodkov.

Gollum se vsekakor sliši kot zanimiv projekt, navduši pa tudi grafična podoba, ki bo izdelana v pogonu Unreal Engine. Razvijalec je pred kratkim končno našel tudi založnika in to je postal francoski Nacon, žal pa bomo na izid morali čakati še kar nekaj časa. Igra bi morala prvotno iziti enkrat letos, a so se seveda stvari med razvojem zakomplicirale, tako da bomo na izid morali čakati vse do leta 2022.

Vaša reakcija na članek?

🔥Popularno

🛎️ Sveže objave

PUSTI ODGOVOR

Prosimo, vnesite vaš komentar!
Prosimo, vnesite vaše ime