Amazon dela na novemu Lord of the Rings MMO-ju

MMO. Te okrajšave že dolgo nismo slišali, saj je ta, nekoč vodilni žanr, dandanes praktično že povsem zamrl. Še vedno obstaja nekaj takšnih uspešnih iger, a praktično nihče več ne dela na novem projektu, če seveda pri temu izvzamemo prihajajoči World of Warcraft Classic.

A žanr je očitno močno privlačen Amazonu. Ta trenutno ustvarja MMO New World, sedaj pa si je pod prste dokopal še en projekt.

Gre za povsem nov MMO v Lord of the Rings svetu, ki ga bo spočel v partnerstvu z založnikom Leyou. Igra bo F2P, kar pomeni, da bo obenem brezplačna in hkrati predraga za preigravanje.

Štorija naj bi se dogajala vrsto let pred dogodki iz Gospodarja prstanov, tako da bomo igralci lahko videli dogodke, pošasti in prijateljske sile, ki jih do sedaj še nismo imeli možnost ugledati.

Zanimivo je tudi dejstvo, da Amazon pridno dela na novi Lord of the Rings seriji, ki bo držala rekordni proračun. Za serijo se šušlja, da se bo dogajala mnogo let pred knjižnimi in filmskimi izdelki, a Amazon pravi, da sta projekta ločena in se ne navezujeta drug na drugega.

Če vas mikajo dogodivščine v Srednjem svetu in se vam ne da čakati na napovedani MMO, potem se lahko že sedaj podate v igro Lord of the Rings Online. Igra obratuje že od leta 2007 in še vedno redno prejema posodobitve, poleg tega pa je brezplačna.

Vaša reakcija na članek?

BoriSehttps://hop.si
Mojster RPG žanra, tuje pa mi niso niti grozljivščine. Z žalostjo v srcu objokuje svoji dve najljubši seriji, Gothic in Dead Space, ki sta žalosten konec storili. Kontaktirate me lahko na: [email protected]

Sveže objave

Borderlands 3 bo naslednjih nekaj dni brezplačen za igranje

Če iščete nekaj brezmožganske akcije, v kateri je vaša glavna naloga streljanje in pobijate cele horde napadalcev, zraven pa si na rame...

Diablo Immortal dobil nov igralni napovednik

Ko je razvijalec Blizzard leta 2018 na svojem sejmu BlizzCon najavil igro Diablo Immortal, so ljudje naravnost ponoreli, ampak ne od veselja....

Braid bo dobil uradno predelavo

Leta 2008 so igralci konzole Xbox 360 prejeli prijetno presenečenje v obliki majhne indie igre Braid, ki je igralce navdušila s svojo...

PUSTI ODGOVOR

Prosimo, vnesite vaš komentar!
Prosimo, vnesite vaše ime

Sveže novice na email!