Amazon dela na novemu Lord of the Rings MMO-ju

MMO. Te okrajšave že dolgo nismo slišali, saj je ta, nekoč vodilni žanr, dandanes praktično že povsem zamrl. Še vedno obstaja nekaj takšnih uspešnih iger, a praktično nihče več ne dela na novem projektu, če seveda pri temu izvzamemo prihajajoči World of Warcraft Classic.

A žanr je očitno močno privlačen Amazonu. Ta trenutno ustvarja MMO New World, sedaj pa si je pod prste dokopal še en projekt.

Gre za povsem nov MMO v Lord of the Rings svetu, ki ga bo spočel v partnerstvu z založnikom Leyou. Igra bo F2P, kar pomeni, da bo obenem brezplačna in hkrati predraga za preigravanje.

Štorija naj bi se dogajala vrsto let pred dogodki iz Gospodarja prstanov, tako da bomo igralci lahko videli dogodke, pošasti in prijateljske sile, ki jih do sedaj še nismo imeli možnost ugledati.

Zanimivo je tudi dejstvo, da Amazon pridno dela na novi Lord of the Rings seriji, ki bo držala rekordni proračun. Za serijo se šušlja, da se bo dogajala mnogo let pred knjižnimi in filmskimi izdelki, a Amazon pravi, da sta projekta ločena in se ne navezujeta drug na drugega.

Če vas mikajo dogodivščine v Srednjem svetu in se vam ne da čakati na napovedani MMO, potem se lahko že sedaj podate v igro Lord of the Rings Online. Igra obratuje že od leta 2007 in še vedno redno prejema posodobitve, poleg tega pa je brezplačna.

Vaša reakcija na članek?

🔥Popularno

🛎️ Sveže objave

PUSTI ODGOVOR

Prosimo, vnesite vaš komentar!
Prosimo, vnesite vaše ime