Moja novica

Facebook

Instagram

Youtube

Discord

Hitrost

Amazon dela na novemu Lord of the Rings MMO-ju

MMO. Te okrajšave že dolgo nismo slišali, saj je ta, nekoč vodilni žanr, dandanes praktično že povsem zamrl. Še vedno obstaja nekaj takšnih uspešnih iger, a praktično nihče več ne dela na novem projektu, če seveda pri temu izvzamemo prihajajoči World of Warcraft Classic.

A žanr je očitno močno privlačen Amazonu. Ta trenutno ustvarja MMO New World, sedaj pa si je pod prste dokopal še en projekt.

Gre za povsem nov MMO v Lord of the Rings svetu, ki ga bo spočel v partnerstvu z založnikom Leyou. Igra bo F2P, kar pomeni, da bo obenem brezplačna in hkrati predraga za preigravanje.

Štorija naj bi se dogajala vrsto let pred dogodki iz Gospodarja prstanov, tako da bomo igralci lahko videli dogodke, pošasti in prijateljske sile, ki jih do sedaj še nismo imeli možnost ugledati.

Zanimivo je tudi dejstvo, da Amazon pridno dela na novi Lord of the Rings seriji, ki bo držala rekordni proračun. Za serijo se šušlja, da se bo dogajala mnogo let pred knjižnimi in filmskimi izdelki, a Amazon pravi, da sta projekta ločena in se ne navezujeta drug na drugega.

Če vas mikajo dogodivščine v Srednjem svetu in se vam ne da čakati na napovedani MMO, potem se lahko že sedaj podate v igro Lord of the Rings Online. Igra obratuje že od leta 2007 in še vedno redno prejema posodobitve, poleg tega pa je brezplačna.

Vaša reakcija na članek?

BoriSehttps://hop.si
Mojster RPG žanra, tuje pa mi niso niti grozljivščine. Z žalostjo v srcu objokuje svoji dve najljubši seriji, Gothic in Dead Space, ki sta žalosten konec storili. Kontaktirate me lahko na: [email protected]

Sveže objave

PewDiePie uradno odšel na zaslužen dopust

Pa se je zgodilo. Najbolj popularen YouTuber PewDiePie je že nekaj časa nazaj napovedal, da potrebuje po desetih letih konstantnega ustvarjanja videoposnetkov...

Cyberpunk 2077 prestavljen za skoraj pol leta

Slabe novice za vse tiste, ki ste nameravali to pomlad zaživeti v novi RPG avanturi razvijalca CD Projekt RED. Njihova igra Cyberpunk...

Še več PlayStation 4 ekskluziv naj bi kmalu prispelo na PC

Še dobro se ni pomirila novica glede morebitne predelave PlayStation 4 ekskluzive Horizon Zero Dawn za PC, že so se pojavljati začela...

Horizon Zero Dawn očitno res prihaja na PC

Kar nekaj časa nazaj so krožile divje govorice, da bo PlayStation 4 ekskluziva Horizon Zero Dawn izšla tudi na PC-ju.

Od desetih najbolje prodajanih iger prejšnjega desetletja jih je bilo sedem iz Call of Duty franšize

Morda bi kdo pomislil, da ime Call of Duty morda ne nosi več take teže kot včasih in da se zaradi tega...

Povezane novice

PUSTI ODGOVOR

Prosimo, vnesite vaš komentar!
Prosimo, vnesite vaše ime

Sveže novice na email!