Tomb Raider bo dobil svojo animirano serijo na Netflixu

Pretočni servis postaja varno zatočišče igričarskih licenc, ki bi rade preskočile tudi na televizijo. Trenutno nam storitev ponuja gledanje risanih serij Castlevania in Dragon’s Dogma, v izdelavi so nekateri Resident Evil projekti in čeprav The Witcher ni nastal ravno po igri ampak knjigah, je vsem jasno, da je tja prišel ravno zaradi popularnosti tretje igre.

Zdaj bo ta prehod naredila najbolj znana arheologija Lara Croft in po poročanju spletne strani Hollywood Reporter bo franšiza Tomb Raider dobila svojo prvo animirano serijo.

Scenarij bo spisala Tasha Huo, ki je svoj pisunski talent posodila tudi pri ustvarjanju serije The Witcher: Blood Origin, dogajanje pa naj bi sledilo zadnji trilogiji iger, ki se je leta 2018 zaključila z igro Shadow of the Tomb Raider. To pomeni, da bomo sledili mladi Lari, ki se bori za preživetje in rada uporablja lok, kar jo naredi za bolj realistično punco, kot pa tisto joškarico iz originalnih iger.

Datum izida je za zdaj neznanka, Tomb Raider pa bo dobil tudi film z živimi igralci, ki bo nadaljevanje filmskega izdelka iz 2018.

Vaša reakcija na članek?

🔥Popularno

🛎️ Sveže objave

PUSTI ODGOVOR

Prosimo, vnesite vaš komentar!
Prosimo, vnesite vaše ime