Immortals Fenyx Rising dobil brezplačni demo in prvi DLC

Immortals Fenyx Rising si je pri nas zaslužil povprečno oceno, a to ne pomeni, da se igri ne sme ponuditi možnosti za igranje. Igra namreč vsebuje kup zanimivih mehanik v odprtem svetu in če ste oboževalec grške mitologije in ste v igro Zelda Breath of the Wild vložili desetine ur, potem je igra definitivno vredna vašega časa. A priporočamo igranje na PC-ju ali pa novejši generaciji konzol, saj PS4 in XB1 bolj težko prebavljata igro.

Zanimivo je, da igra na PC-ju, zahvaljujoč Denuvo zaščiti, ostaja nezlomljena vse od začetka decembra. K sreči lahko od zdaj naprej igro preizkusite povsem brezplačno in to po legalni poti.

Ubisoft je včeraj izdal povsem brezplačno demo verzijo, ki jo lahko snamete v PlayStation in Xbox trgovini, svoj izvod pa ste dobili tudi PC igralci. Tega ne boste našli na Steamu, ampak samo v Epic Games in Uplay trgovinah. Demo vsebuje nekaj bojevanja, raziskovanja in reševanja ugank, razvijalec pa je samo za demo ustvaril prav posebno nalogo.

Ubisoft je za igro hkrati izdal prvi DLC, ki se imenuje A New God. Ta doda štiri nove nadgradnje veščin, dobili pa smo tudi novo območje Olympos Palace, naša glavna naloga pa bo premagovanje izzivov, ki nam jih bodo zastavljali bogovi Olimpa.

Vaša reakcija na članek?

🔥Popularno

🛎️ Sveže objave

PUSTI ODGOVOR

Prosimo, vnesite vaš komentar!
Prosimo, vnesite vaše ime