Hitman 3 bo dobil DLC-je

Razvijalec IO Interactive je letos zaključil trilogijo World of Assassination, ki pod sabo drži vse tri Hitman igre. Razvijalcu je uspelo od leta 2016 proizvesti kar 3 različne naslove, studio pa se je med tem časom ločil od založnika Square Enixa, odkupil pravice za Hitman franšizo ter povsem samostojno izdal zadnji del.

Vendar pa IO ne namerava počivati. Že so zavihali rokave in trenutno delajo na novi James Bond igri, zaključili pa niso niti še s Hitmanom. Tretji del se je prodal najbolje do zdaj, kljub temu, da je na PC-ju trenutno na voljo samo na Epic Games trgovini, izvršni producent serije Forest Swartout Large pa je v nedavnem intervjuju povedal, da bo trojka prejela dodatno vsebino v obliki DLC-jev.

Kaj točno bodo ti bili še ni povsem jasno, a Forest pravi, da se nagibajo v predelavo prejšnjih lokacij, ki bi ponujale drugačno preigravanje. Hitman 3 že zdaj ponuja preigravanje stopenj iz prvih dveh iger, a te so samo prenesene v nov pogon in so igralno povsem identične, IO pa jih z dodatno predelavo želi popestriti.

Large je še povedal, da se vračajo izmuzljive tarče Elusive Targets, le da bo ta igralni način nekoliko spremenjen. Na koncu je producent še namignil, da se agent 47 še en bo upokojil in da lahko pričakujemo nove igre z našim najljubšim morilcem v glavni vlogi.

Vaša reakcija na članek?

🔥Popularno

🛎️ Sveže objave

PUSTI ODGOVOR

Prosimo, vnesite vaš komentar!
Prosimo, vnesite vaše ime