Večigralski Resident Evil: Re-Verse dobil skoraj dvourni igralni posnetek

Ob napovedi igre Resident Evil Village nam je založnik Capcom prikazal tudi večigralski del, ki se bo imenoval Resident Evil: Re-Verse. Založnik poskuša na vsak način v to grozljivo serijo vpeljati nekakšno večigralsko preigravanje, vendar pa jim to nikoli do sedaj ni res uspelo. Resident Evil Resistance, ki smo ga brezplačno dobili ob tretjem delu, je bil nekaj časa zanimiv, a mu ni uspelo za dlje časa obdržati igralne baze.

Vendar Capcom noče obupati in ob Resident Evil Village bomo znova dobili brezplačni večigralski način Re-Verse. Ta bo postavil 6 igralcev na eno mapo, gre pa za znane heroje iz Resident Evil franšize. Igranje poteka iz tretje osebe, spopadi pa imajo zanimivo noto, saj ko vas ubijejo, se zaradi okužbe spremenite v mutiranca, ki lahko na svojem ubijalcu izvede nagnusno maščevanje. Med igranjem lahko pobirate tudi posebne kapsule, kar bo vašo transformacijo v zverino naredilo še bolj brutalno.

Re-Verse je že na voljo za zaprto beta testiranje in eden YouTuber je na splet poslal skoraj dve uri dolg igralni posnetek. Igranje ni videti tako napačno, a vseeno se zdi nekam poceni in slabša varianta Resistanca.

Tako Resident Evil Village kot Re-Verse bosta na voljo za igranje 7. maja.

Vaša reakcija na članek?

🔥Popularno

🛎️ Sveže objave

PUSTI ODGOVOR

Prosimo, vnesite vaš komentar!
Prosimo, vnesite vaše ime