Blizzcon prihaja konec meseca in Blizzard je podelil nekaj novih podrobnosti

Razvijalec Blizzard je že dolgo nazaj potrdil, da bo zaradi koronavirusa njihov naslednji sejem Blizzcon potekal samo preko interneta. To je veliko oboževalcev razočaralo, a glede na trenutno situacijo je to edini korak, ki pelje do uspešne izvedbe tega tradicionalnega dogodka.

Blizzard je zdaj sporočil konkretne datume in povedal malce več o temu, kaj lahko pričakujemo v prenosih v živo.

Prvi dan se bo začel 19. februarja ob 23.00. Res je to pozna ura za nas Slovence, a dobra novica je vsaj to, da je takrat petek tako da boste lahko bedeli pozno v noč. Najbolj zanimiv bo zagotovo uvod, saj bo takrat Blizzard razkazal nove projekte in držimo fige, da bodo končno uradno napovedali Diablo 2 predelavo. Po uvodu se bo prenos v živo razdelil na šest različnih kanalov, ki bodo skupaj trajali 3 ure, vsak kanal pa se bo osredotočal na svojo igro.

21. februarja ob enih zjutraj se bo odvil še drugi prenos, ta pa se bo osredotočil predvsem na skupnost. Tako bomo gledali cosplay preobleke in druge izdelke, ki so jih skozi leto ustvarjali oboževalci.

BlizzConline, kakor se dvodnevni prenos v živo tudi uradno imenuje, bo za ogled povsem brezplačen, prenos v živo boste lahko spremljali preko naslednje povezave. Blizzard je že povedal, da lahko pričakujemo nove informacije o Diablo 4 ter Overwatch 2, tako da upamo vsaj na kakšen igralni napovednik, res fajn pa bi bilo dobiti tudi kakšen datum izida.

Vaša reakcija na članek?

🔥Popularno

🛎️ Sveže objave

PUSTI ODGOVOR

Prosimo, vnesite vaš komentar!
Prosimo, vnesite vaše ime