Pathfinder: Wrath of the Righteous stopil v beto in dobil nov napovednik

Razvijalec Owlcat Games že nekaj časa pridno dela na nadaljevanju RPG igre Pathfinder: Kingmaker in čeprav ta ni zaslovela kot kakšen The Witcher 3, vam znajo RPG navdušenci hitro pritrditi, da je to ena najboljših izkušenj igranja fantazijskih vlog, ki ponuja ogromno igralnih ur, spodobno zgodbo ter cel kup taktik, ki jih lahko izvršujete v realnem ali pa poteznem načinu.

Nadaljevanje Wrath of the Righteous je marca lani v Kickstarter kampanji presegel vsa pričakovanja in nabral preko 2 milijona dolarjev podpore, pa čeprav so na začetku zahtevali samo 300.000 dolarjev.

Tisti, ki so igro podprli na Kickstarterju, se lahko že nekaj časa zabavajo v alfa različicah igre, Owlcat pa je včeraj ponosno napovedal nov mejnik v razvoju, saj je igra napredovala do beta stanja. Ta bo prav tako na voljo samo podpornikom, ti pa se bodo lahko zabavali v uvodnem delu in prvih štirih poglavjih igre, kar, po besedah razvijalca, zadostuje za nekje 50 ur zabave. Prva tri poglavja vključujejo vse naloge, romance in zgodbe, ki jih boste našli tudi v polnem izdelku, četrto poglavje pa je malce manj izpopolnjeno. Na voljo bosta tudi realnočasovni in potezni način bojevanja, preizkusili pa boste lahko tudi šest Mythic poti, ki je prav poseben sistem napredovanja skozi kampanjo.

Kot rečeno, beta je na voljo samo podpornikom, dostop pa si lahko pridobite če prednaročite igro, a boste morali v nakup vložiti 114 dolarjev. Vsekakor je to precej visoka cena, zato raje počakajte na uradni izid, ki naj bi se zgodil enkrat poleti 2021.

Vaša reakcija na članek?

🔥Popularno

🛎️ Sveže objave

PUSTI ODGOVOR

Prosimo, vnesite vaš komentar!
Prosimo, vnesite vaše ime