Predelava igre Prince of Persia: Sands of Time nima več datuma izida

Ko je Ubisoft najavil predelavo igre Prince of Persia: Sands of Time so se njegovi e-poštni predali začeli šibiti pod jeznimi pismi oboževalcev, ki so že dolgo časa čakali na neko novo igro v Prince of Persia franšizi, prvi napovednik predelave pa je pokazal bolj malo napredka. Grafika je bila na nekaterih mestih izboljšana, a jasno je bilo, da založnik v projekt ni vložil preveč financ.

Ogenj so dodatno podžgali z izjavo, da je bil razvoj zaupan njihovi indijski veji, ki pa ni preveč izkušena. Oboževalci so bili tako mnenja, da Ubisoft ne spoštuje te licence in začeli so se pozivi, da se v projekt vloži več denarja in časa.

Predelava bi sprva morala iziti januarja, nato je bil izid prestavljen na marec. Ubisoft je pred kratkim sporočil, da tudi marca gičnega princa ne bomo sprehajali skozi ovire, saj je bil datum izida znova prestavljen, po novem na neznani datum.

Razvijalec se je za prestavitev izida odločil zaradi ogromnega izliva mnenj iz strani oboževalcev, zato si za projekt želijo vzeti dovolj časa in dostaviti produkt, ki bo vsem v ponos. To verjetno pomeni, da bo predelava po novem veliko globlja kot pa je kazal tisti nesrečni prvi napovednik in morda je Ubisoft preko vsega vika in krika tudi spoznal, da je za Prince of Persia franšizo še veliko zanimanja. Kdo ve, morda iz tega nastane tudi povsem nova igra? Lahko naredimo isto s Splinter Cellom?

Vaša reakcija na članek?

🔥Popularno

🛎️ Sveže objave

1 KOMENTAR

PUSTI ODGOVOR

Prosimo, vnesite vaš komentar!
Prosimo, vnesite vaše ime