Čudoviti Black Myth: Wukong z novim igralnim napovednikom

Kitajski razvijalec Game Science je avgusta lani igričarski svet presenetil s prikazom napovednika za igro Black Myth: Wukong. Hec je bil namreč v temu, da do takrat za igro ni vedel praktično nihče, potem pa imamo kar naenkrat pred sabo 13-minutni igralni napovednik, ki kaže napredno grafiko in animacije naslednje generacije.

Razvijalec je takrat izjavil, da se bo za nekaj časa skril pod zemljo, saj Black Myth: Wukong potrebuje še ogromno dela. A vendarle smo pred kratkim dobili nov igralni napovednik, ki prikaže povsem novo puščavsko okolico in cel kup novih sovražnikov.

Kot lahko vidimo bo okolica delno destrutabilna, nasprotniki pa so vrhunsko domišljijsko ustvarjeni. Black Myth bo očitno držal napredno animacijo krzna, kar smo videli že v prejšnjem napovedniku, tokrat pa volkodlakasti nasprotniki to tezo samo še dodatno potrdijo. Video tudi nazorno pokaže, da se naš lik ne bo boril samo z orožji, ampak bo v rokah skrival zajetno zalogo magije, ki nas bo med drugim pretvorila v ogromno skalo, ki je odporna na napade sovražnika, naše napadalce pa bomo lahko tudi zamrznili in nato odbili daleč proč.

Game Science je ob napovedniku izjavil, da je bil ta narejen samo v čast praznovanja kitajskega novega leta in da videno ne predstavlja tega, kar bomo videli v končni verziji. Vseeno je malce težko verjeti, da bi razvijalec ustvaril tako dobro zasnovane šefe, samo zato, da bi iz njih naredili montažo za napovednik.

Datum izida? Verjetno še zelo daleč proč.

Vaša reakcija na članek?

🔥Popularno

🛎️ Sveže objave

PUSTI ODGOVOR

Prosimo, vnesite vaš komentar!
Prosimo, vnesite vaše ime