Ženska, ki si je po nesreči v lase nanesla superlepilo, preko noči postala zvezdnica Instagrama

Ena bolj bizarnih zgodb, ki jih lahko te dni najdemo na družabnih medijih se tiče ženske z imenom Tessica Brown. Ženska je svojim sledilcem v petek podelila presenetljivo zgodbo, saj si je lase “po nesreči” prešpricala s superlepilom, zdaj pa lepila ne more spraviti iz glave in njeni lasje so zamrznjeni v času že kar en mesec.

Po nesreči dajemo v navedek z razlogom, saj vse skupaj ni bila ravno posledica nezgode. Tessici je namreč sredi oblikovanja frizure zmanjkalo Got2B spreja za lase in je po neki bizarni logiki v roke vzela Gorilla Glue razpršilo, ki je v bistvu eno najmočnejših lepil na svetu. Očitno je bila njena logika to, da če prihaja zadeva iz razpršila, potem je praktično ista stvar. Še dobro potem, da se notri ni nahajala kakšna nevarna kislina.

Tessica je hitro spoznala svojo napako, ki pa je ni enostavno odpraviti. Lase si je že oprala 15x, a to njeni zalepljeni čeladi ni prišlo do živega. Nato je lase omočila z oljem čajevca in vse skupaj zavila v folijo, a tudi od tega ni bilo nič. Na spletu so ji na pomoč priskočili tudi drugi, med drugim se je oglasil dermatolog, ki je svetoval uporabo acetona. Sledil je obisk urgence, a tudi tam očitno na njeno težavo niso našli odgovora.

Pomagalo ni nič in z naraščanjem njene panike se je začel tudi meteorni vzpon sledilcev na Instagramu, ki so z zanimanjem začeli spremljati njeno zgodbo. V petek je imela Tessica vsega 35k sledilcev, ta številka pa je samo v nekaj dneh narasla na več kot 742k. Njeno zgodbo so opazili tudi nekateri slavni, med njimi se je oglasil Chance The Rapper, ki je nesrečnici izrazil podporo na Twitterju.

Tam se je nato oglasilo tudi podjetje Gorilla Glue, ki je zapisalo, da jim je žal za njene težave in da je na nalepki jasno zapisano, da je izdelka ne smemo požirati in se izogibati stiku z očmi, kožo in oblačili.

A nič ne piše o laseh in pri Tessici je ob tem na površje splavala njena ameriška duša, zato zdaj razmišlja o tožbi podjetja. Tessica naj bi prebrala nalepko, a ker je gor pisalo, da je izdelek namenjen različni uporabi, je mislila, da sem spadajo tudi lasje.

Tessica je zagnala tudi GoFundMe kampanjo, ni pa čisto jasno zakaj potrebuje denar. Kampanja si je zastavila nabrati 1.500 dolarjev, a že v ponedeljek je v blagajno nakapljalo preko 17.000 $, številka pa se bo zagotovo še zvišala.

Končni razplet bomo dobili očitno kmalu, saj je Tessica nazadnje na Instagramu zapisala, da leti v Los Angeles na prav posebno operacijo, ki naj bi jo rešila iz njenega unikatnega zapleta.

Vaša reakcija na članek?

🔥Popularno

🛎️ Sveže objave

PUSTI ODGOVOR

Prosimo, vnesite vaš komentar!
Prosimo, vnesite vaše ime