Pedro Pascal bo v prihajajoči seriji The Last of Us igral Joela

Od prve najave serije The Last of Us je preteklo že nekaj vode in praktično takoj po najavi projekta so se začela ugibanja o tem, kdo bo prevzel vlogo Joela, ki je v prvi igri nosil glavno vlogo. Oboževalci so našteli kar nekaj primernih kandidatov – med njimi smo denimo naleteli na Hugha Jackmana, osebno pa sem še vedno mnenja, da bi bil igralec Nikolaj Coster-Waldau, ki je v seriji Igra prestolov odigral Jamieja, perfekten igralec za to vlogo.

Včeraj so se nenadoma pojavile govorice, da bo vlogo Joela prevzel igralec Mahershala Ali, ki smo ga videli v seriji True Detective. To se je kasneje izkazalo za lažno novico, a samo nekaj ur kasneje je spletna stran Deadline objavila, da bo vlogo Joela prevzel dobro znani igralec Pedro Pascal, ki smo ga videli že marsikje, a trenutno nas najbolj navdušuje v vlogi Mandaloriana.

Zadeva še ni uradno potrjena, a Deadline ima očitno dobro vire. Pedro naj bi se nedavno odločal med vodilnimi vlogami v večih serijah, a na koncu si je izbral The Last of Us. Pojavila so se sicer ugibanja, kako bo igralec hkrati delal na Mandalorianu in The Last of Us, poleg tega pa LucasFilm dela na še eni seriji The Book of Boba Fett, kjer se bo Mandalorian tudi zagotovo pojavil. Vendar pa je Pedro v tej seriji v glavnem zamaskiran v oklepu, tako da lahko nekaj njegovega premikanja po sceni prevzame tudi kdo drug, medtem ko on poskrbi za zvočno podajanje.

Zasedena je tudi vloga Ellie in to tudi uradno. Ta je prešla v roke igralke Belle Ramsey, ki je najbolj znana po vlogi Lyanne Mormont iz serije Game of Thrones. The Last of Us serijo bo nadzoroval Craig Mazin, ki je poprej za HBO spočel odlični Černobil, kot izvršni producent pa bo pri seriji sodeloval Neil Druckmann, ki je bil tudi kreativni direktor obeh iger. Pilota bo režiral ruski filmar Kantemir Balagov.

The Last of Us bo izšel pod produkcijsko hišo HBO, ki je za to serijo pripeljal svoje največje talente. Tako Pedro kot Belle sta igrala v seriji Igra prestolov, tako da zdaj manjka samo še Nikolaj Coster-Waldau, ki bi lahko zlahka odigral vlogo Joelovega brata Tommyja in družina bi bila zopet zbrana na enem mestu.

Vaša reakcija na članek?

🔥Popularno

🛎️ Sveže objave

PUSTI ODGOVOR

Prosimo, vnesite vaš komentar!
Prosimo, vnesite vaše ime