Jack Black bo v prihajajočem Borderlands filmu odigral vlogo Claptrapa

Najava filma po igričarski seriji Borderlands ni ravno navdušila filmoljubcev, dokaj hladni pa smo ostali tudi igralci. Franšiza namreč ne ponuja nekega bogatega štorijalnega dogajanja in osebno mi prav noben od likov ni bil tako všeč, da bi si želel videti njegovo zgodovino, lokacije v igri pa tudi niso nekaj res izvirnega. A vse skupaj služi svojemu namenu v igrah, saj je tam poudarek na streljanju in nabiranju opreme.

Vendar pa očitno razvijalec Gearbox namerava s filmom resno napasti filmsko industrijo, saj je očitno scenarij dovolj dober, da so v sodelovanje privabili tudi večja Hollywoodska imena. Cate Blanchett bo odigrala vlogo tatice Lillith, Kevin Hart bo stopil v škornje Rolanda, Jamie Lee Curtis pa bo odigrala arheologinjo Tannis.

Včeraj je bil potrjen nov igralec in to je zabavni Jack Black, ki bo preko zvočnega podajanja oživel nadležnega/smešnega robotka Claptrapa. To bo naporna naloga, saj ima Claptrap v igrah precej unikaten glas in Jackovo žlubodranje tako morda ne bo všeč oboževalcem iger. A pogodba je sklenjena in Jack je svoje talente že večkrat posodil k ustvarjanju iger – Brutal Legend je denimo slonel na njegovem Rock&Roll življenju, vidno vlogo pa bo držal tudi v prihajajočem Psychonauts 2.

Borderlands film je tako zbral zasedbo, kateri manjka samo še The Rock in zadevo bi lahko označili za neuradni Jumanji film. Skrbi malce vzbuja režiser Eli Roth, ki se je na režiserskem stolčku preizkusil že večkrat, a kakšnega hudo dobrega izdelka še ni izvrgel. Morda bo ravno Borderlands to spremenil, a na rezultate bomo morali še malce počakati, saj se snemanje, ki se bo izvajalo na Madžarskem, še ni začelo.

Vaša reakcija na članek?

🔥Popularno

🛎️ Sveže objave

PUSTI ODGOVOR

Prosimo, vnesite vaš komentar!
Prosimo, vnesite vaše ime