Srednjeveški Chivalry 2 prihaja junija

Srednjeveško večigralsko klanje je postalo leta 2019 izjemno priljubljeno, saj je takrat na igričarsko sceno kot meteor padel slovenski Mordhau, ki ima še danes veliko bazo igralcev. A veliko ljudi se ne zaveda, da je pred Mordhauom na srednjeveški sceni vladala ena druga igra, imenovana Chivalry: Medieval Warfare.

Žal je njegova popularnost leta 2012 hitro uvenela, a razvijalec ni obupal in že dolgo dela na polnopravnem nadaljevanju Chivalry 2, ki se počasi premika tudi proti izidu.

Razvijalec je včeraj končno najavil tudi datum izida. Najprej nas med 26. in 29. marcem čaka zaprta beta, do nje pa se bo dokopal vsak, ki bo igro prednaročil na Epic Games trgovini. Tako je, Chivalry 2 bo za eno leto ekskluziva na Epic Games trgovini, nakar bo izšla tudi na Steamu. Končni izid igre se bo zgodil 8. junija 2021.

Chivalry 2 bo ob izidu ponujal vse tisto, kar danes od srednjeveških iger pričakujemo. Na izbiro bo več orožij ter zanimiv boj, ki bo vseboval veliko umikanja, napadanja in pravočasnega izmikanja. Razvijalec obljublja zanimive mape, na katerih se bo naenkrat naokoli preganjalo do 64 igralcev. Zanimivo je, da bomo lahko druge igralce napadali tudi s predmeti in če nam kdo slučajno odtuji orožje, ga zna v glavo doleteti bela kokoš.

Če bo le boj uživantski in če bodo orožja uravnotežena, potem nas zna to poletje doleteti zelo zanimiva igra.

Vaša reakcija na članek?

🔥Popularno

🛎️ Sveže objave

PUSTI ODGOVOR

Prosimo, vnesite vaš komentar!
Prosimo, vnesite vaše ime