Brooklyn Nine-Nine se bo z 8. sezono poslovil od naših televizorjev

Serija Brooklyn Nine-Nine je bila znanstveno potrjena za drugo najbolj smešno serijo v zgodovini in ta komična serija je imela od svoje prve sezone leta 2013 precej težko življenje. Televizijska hiša FOX je namreč serijo leta 2018 preklicala, nakar jo je obudil NBC in pri njih tudi nastaja 8. sezona.

Ta je naletela med svojim snemanjem na kar nekaj težav. Začeti bi se morala lani jeseni, a vodja serije Dan Goor je junija sporočil, da bodo celotno sezono posneli znova. Ravno takrat so se namreč v ZDA začeli odvijati ogromni protesti zaradi smrti Georga Floyda, gibanje Black Lives Matter pa je med drugim zahtevalo prenovo policijske sile. Brooklyn Nine-Nine je sicer komedija, a dogajanje se vrti okoli življenja policistov, zato se je produkcijski ekipi zdelo edino prav, da dogajanje v sezoni obnovijo in humor prilagodijo trenutni situaciji.

Serija naj bi tako izšla letos, a zgodil se je vnovični zamik in NBC je zdaj potrdil, da bo 8. sezona nared šele enkrat v 2022.

Žal pa bo ta sezona tudi zadnja in bo vsebovala vsega 10 epizod. Goor je v izjavi zapisal, da sta se skupaj s soustvarjalcem Mikom Schurom že na začetku odločila, da bosta zgodbo povedala v točno 153 epizodah in da je to idealna dolžina za to serijo.

Serijo lahko trenutno gledamo na Netflixu, a manjka 7. sezona. Ta se bo na tem pretočnem servisu pojavila 26. marca, 8. sezono pa je NBC za zdaj najavil samo za njihovo lastno pretočno platformo Peacock, ki pi nas na žalost ni na voljo.

Vaša reakcija na članek?

🔥Popularno

🛎️ Sveže objave

1 KOMENTAR

PUSTI ODGOVOR

Prosimo, vnesite vaš komentar!
Prosimo, vnesite vaše ime