Amazonov MMO New World zopet zamaknil izid

Ni dvoma, da te dni boleče pogrešamo kakšen dober nov MMO in ravno to naj bi nam lani maja dostavil Amazon z igro New World. Trgovski mogotec se je pogumno podal v založništvo iger, a njegovi poskusi prodora v to panogo držijo lep nauk, ki se glasi: “Ves denar na svetu ti ne pomaga dosti, če nimaš tudi talenta.” Amazon je to lepo dokazal s svojo večigralsko igro Crucible, ki je propadla na vsej črti in samo 5 mesecev po izidu zaprla svoje strežnike.

Za New World pa bodo dali razvijalcem toliko časa, kot ga tudi potrebujejo. Ta MMO že od začetka kaže veliko potenciala in čeprav bi moral sprva iziti lani maja, je takrat štrene zamešal koronavirus, zato je bil izid prestavljen na avgust. A med tem časom so v razvoju nastopile nove težave, zato je bil izid zopet zamaknjen na pomlad 2021, razvijalec Amazon Game Studios pa je včeraj sporočil, da tudi tega časovnega okna ne bodo ujeli.

Od zadnje prestavitve izida je igra dobila veliko nove vsebine. Med drugim so v igro dodali ribarjenje in vpeljali povsem novo lokacijo Reekwater, vendar pa New World zahteva še nekaj kodiranja. Razvijalec pravi, da jim manjka predvsem vsebine na koncu igre, ko heroji dosežejo maksimalno stopnjo in iščejo temnice za pridobivanje najboljše možne opreme.

Prednaročniki igre boste dobili dostop do zaprte bete 20. julija, to pa vam bo omogočilo raziskovanje nove regije Ebonscale Reach ter sodelovanje v 20 vs. 20 bitkah Outpost Rush. Končni izid igre se bo nato zgodil 31. avgusta.

Vaša reakcija na članek?

🔥Popularno

🛎️ Sveže objave

PUSTI ODGOVOR

Prosimo, vnesite vaš komentar!
Prosimo, vnesite vaše ime