Novi dokumentarec naj bi pokazal resnično pokvarjenost raperja 6ix9ine

Karam Gill ni še nikoli v živo spoznal slavnega raperja Tekashija, znanega tudi pod vzdevkom 6ix9ine. A kariero raperja je pozorno spremljal in njegovo življenje se mu je zdelo dovolj zanimivo, da o njem spočne dokumentarec. Produkt njegovega dela je dokumentarna serija Supervillain: The Making of Tekashi 6ix9ine, ki bo sestavljena iz treh delov in bo poskušala prikazati vzpon raperja med najbolj prepoznavna imena zabavniške industrije.

Gillu materiala ni bilo treba pretirano iskati, saj se je Daniel Hernandez v preteklosti znašel v celem kupu kontroverzij. Raper je bil znan v svoji povezavi s tolpo Nine Trey Gangsta Bloods in na sodišču je nato tudi priznal najem morilca, ki naj bi za 20.000 $ ubil raperja Chiefa Keefa. Na sodišču se je moral zagovarjati tudi za druge obtožbe, vendar pa se je nato 6ix9ine odločil rešiti svojo kožo. Grozilo mu je namreč celo 47 let zaporne kazni, zato je postal ovaduh in je zatožil ostale člane tolpe Nine Trey Gangsta Bloods, tako da je na koncu dobil samo pogojno kazen. Temu je sledil njegov prvi prenos v živo na Instagramu v katerem je podrl vse rekorde gledanosti.

Čeprav je navzven videti, da je 6ix9ine nevaren človek pa Gill pravi, da temu ni tako. V intervjuju za spletno stran Page Six je povedal, da je Tekashi izjemno preračunljiv človek. Vsaka njegova poteza ali pa izpad je bil načrtovana vnaprej, saj raper želi izzivati druge, kar sproži pozornost javnosti, to pa mu nato tudi obogati bančni račun. Gill je še povedal, da bodo gledalci šokirani, ko bodo videli kako je Tekashi v bistvu preračunljiva oseba in ga označil za resnično podlega človeka.

Dokumentarec Supervillain: The Making of Tekashi 6ix9ine bo za ogled na voljo 21. februarja, a žal samo na pretočni platformi Showtime, ki je na voljo samo Američanom. Za ogled boste tako morali izkoristiti kakšen trik preko VPN-a ali pa zaplavati v piratske vode.

Vaša reakcija na članek?

🔥Popularno

🛎️ Sveže objave

PUSTI ODGOVOR

Prosimo, vnesite vaš komentar!
Prosimo, vnesite vaše ime