Nova Silent Hill igra naj bi bila najavljena to poletje

Govorice o novi Silent Hill igri krožijo že toliko časa, da se mi počasi o njih niti ne da več pisati. A zdaj se zdi, da so te govorice postale veliko bolj verodostojne, saj smo dobili o obstoju igre tudi konkretne namige.

Twitter uporabnik Dusk Golem o razvoju nove Silent Hill igre čivka že vse od leta 2018, a do sedaj se njegovi viri niso ravno izkazali. Konami naj bi že dolgo časa iskal razvijalca, ki bi prevzel razvoj nove Silent Hill igre. Delo naj bi bilo med drugim ponujeno tudi razvijalcu Supermassive Games, ki trenutno dela na seriji Dark Pictures, a so nato dogovori padli v vodo.

Vse skupaj je nato za nekaj časa potihnilo, v zadnjem mesecu pa so se vode govoric zopet vzvalovile. Da se nekaj premika je najprej namignil Akira Yamaoka, ki je poskrbel za glasbeno spremljavo skoraj vseh Silent Hill iger, nazadnje pa je svoj talent posodil pri ustvarjanju igre The Medium, ki na Silent Hill močno spominja. V intervjuju je nato namignil, da dela na še enem projektu, ki ga bodo oboževalci zelo veseli.

In zdi se, da je ta novi projekt ravno Silent Hill, saj je vodja razvijalca Bloober Team, ki je izdelal igro The Medium, v nedavnem intervjuju priznal, da njegova ekipa dela na novi grozljivki in to z zelo slavnim založnikom. V intervjuju je še povedal, da ne more povedati še na čemu delajo, a oboževalci bodo zelo veseli, ko bodo prvič videli njihov projekt. Ni težko sešteti sledi in priti do rezultata, da je ta projekt Silent Hill.

Spletna stran VCG pa je prišla do novih virov informacij, ki pravijo, da je Konami razvoj Silent Hill igre zaupal priznanemu japonskemu razvijalcu. Tako naj bi bile v nastajanju kar dve novi Silent Hill igri in ena od njih naj bi bila ekskluziva za PlayStation 4 in 5. To bi se skladalo s tistimi informacijami, ki jih je dobil Dusk Golem. Ta druga igra naj bi bila nekoliko drugačna od običajnih Silent Hill iger in samo upamo, da je to dober znak.

Vaša reakcija na članek?

🔥Popularno

🛎️ Sveže objave

PUSTI ODGOVOR

Prosimo, vnesite vaš komentar!
Prosimo, vnesite vaše ime