Ustvarjalec Silent Hill iger namignil, da bo kmalu razkrita igra, ki jo igralci že dolgo čakajo

Akira Yamaoka je v igričarski industriji zelo spoštovano ime, saj gre za glasbenika, ki je ustvaril glasbeno podlago za Silent Hill igre in je bil eden od originalnih članov razvijalca Team Silent, ki je razvil prve štiri Silent Hill igre.

Akira je nazadnje svoje talente posodil razvijalcu Bloober Team, ki je nedavno izvrgel igro The Medium, ravno za ta naslov pa je Akira nedavno spočel intervju. Pred mikrofon ga je dobil YouTube kanal Al Hub in Akira se je razgovoril glede ustvarjanja igre The Medium. Pretkani YouTuber pa je Akiro vprašal, če morda sodeluje še pri kakšnem projektu, ki še ni bil razkrit. Akira se vprašanja ni ustrašil in povedal je, da bo najava prišla enkrat poleti in da misli da je to igra, za katero ljudje že dolgo pričakujejo kakšne novice.

Seveda misli takoj skočijo k novi Silent Hill igri, o kateri že dolgo krožijo govorice, a še vedno ni bilo potrjenega ničesar uradnega. Založnik Konami je to franšizo nazadnje promoviral leta 2015, ko je na hudo ambicioznem projektu Silent Hills delalo kup talentiranih ljudi, a je bil nato projekt preklican, Konami pa je takrat začel počasi ugašati svojo igričarsko vejo. A morda se sedaj vračajo – pred kratkim smo slišali o reorganizaciji njihove igričarske divizije, lani pa so preko te veje prejeli rekordne dobičke.

Nov Silent Hill in nova Knights of the Old Republic igra? Takoj podpišem.

Vaša reakcija na članek?

🔥Popularno

🛎️ Sveže objave

PUSTI ODGOVOR

Prosimo, vnesite vaš komentar!
Prosimo, vnesite vaše ime